Tilbake til fortellingene

做菜 Å lage mat Å laga mat

Skrevet av Clare Verbeek, Thembani Dladla, Zanele Buthelezi

Illustrert av Kathy Arbuckle, Ingrid Schechter

Oversatt av dohliam

Lest av Zhuo Sun

Språk kinesisk

Nivå Nivå 1

Spill av fortellingen

Lesehastighet

Automatisk spilling av fortellingen


我把土豆削皮。

Jeg skreller potetene.

Eg skrellar potetene.


我把卷心菜切好。

Jeg hakker opp et kålhode.

Eg hakkar opp eit kålhovud.


我把胡萝卜磨碎。

Jeg river gulrøttene.

Eg riv gulrøtene.


我把豆子洗干净。

Jeg vasker bønnene.

Eg vaskar bønene.


我把冬南瓜切开。

Jeg kutter opp gresskaret.

Eg kuttar opp graskaret.


我把菠菜剁碎。

Jeg hakker spinaten.

Eg hakkar spinaten.


妈妈把洋葱切好。

Moren min hakker løken.

Mor mi hakkar lauken.


切洋葱的时候我总会流眼泪。

Hakket løk får meg til å gråte.

Hakka lauk får meg til å gråta.


Skrevet av: Clare Verbeek, Thembani Dladla, Zanele Buthelezi
Illustrert av: Kathy Arbuckle, Ingrid Schechter
Oversatt av: dohliam
Lest av: Zhuo Sun
Språk: kinesisk
Nivå: Nivå 1
Kilde: Cooking fra African Storybook
Creative Commons Lisens
Dette verket er lisensiert under en Creative Commons Navngivelse-IkkeKommersiell 3.0 International Lisens.
Valgmuligheter
Tilbake til fortellingene Last ned PDF