Tilbake til fortellingene

Cuisiner Å lage mat Å laga mat

Skrevet av Clare Verbeek, Thembani Dladla, Zanele Buthelezi

Illustrert av Kathy Arbuckle, Ingrid Schechter

Oversatt av Alexandra Danahy

Lest av Monique Bournot-Trites

Språk fransk

Nivå Nivå 1

Spill av fortellingen

Lesehastighet

Automatisk spilling av fortellingen


Je pèle les pommes de terre.

Jeg skreller potetene.

Eg skrellar potetene.


J’émince un chou.

Jeg hakker opp et kålhode.

Eg hakkar opp eit kålhovud.


Je râpe les carottes.

Jeg river gulrøttene.

Eg riv gulrøtene.


Je lave les fèves.

Jeg vasker bønnene.

Eg vaskar bønene.


Je coupe la courge musquée.

Jeg kutter opp gresskaret.

Eg kuttar opp graskaret.


Je hache les épinards.

Jeg hakker spinaten.

Eg hakkar spinaten.


Ma mère hache les oignons.

Moren min hakker løken.

Mor mi hakkar lauken.


Les oignons me font pleurer quand ils sont hachés.

Hakket løk får meg til å gråte.

Hakka lauk får meg til å gråta.


Skrevet av: Clare Verbeek, Thembani Dladla, Zanele Buthelezi
Illustrert av: Kathy Arbuckle, Ingrid Schechter
Oversatt av: Alexandra Danahy
Lest av: Monique Bournot-Trites
Språk: fransk
Nivå: Nivå 1
Kilde: Cooking fra African Storybook
Creative Commons Lisens
Dette verket er lisensiert under en Creative Commons Navngivelse-IkkeKommersiell 3.0 International Lisens.
Valgmuligheter
Tilbake til fortellingene Last ned PDF